Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Tommy Dalnæs, d. 23-01-2011
Hej - Har læst og set på din side om krigstab af handelsskibe 1939 - 1945 - meget interessant - bl.a. det om Nyborg og de tab af sømænd fra den by (jeg har familie i Nyborg og bor jo på Midtfyn). Den maritime krigshistorie i 1. og 2. Verdenskrig, er et blandt mange emner, som jeg har skrevet en masse om på mine hjemmesider.
Jeg har sat din sides link ind på min side (Skotland WW2 - 2.1.). Hvis du får lyst at se på mine sider - er du meget velkommen - her er en masse om "Slaget om Atlanten", skibe, ubåde osv. + en masse links. Jeg har oprettet 53 sider med et væld af historier fra rejsebeskrivelser og militære oplysninger og forskning i specielle hændelser, selvoplevne og fundne emner, som interesserede mig for en dybere forskning bag historierne.
Men dyj evt. ned i mine siders "verden" - der er også sider med min egen kunst, foto, natur og meget andet.

Venlig hilsen
Tommy Dalnæs.


E-mail:
Hjemmeside: www.dalnaes.dk
Skrevet af Tommy Dalnæs, d. 23-01-2011
Hej - Har læst og set på din side om krigstab af handelsskibe 1939 - 1945 - meget interessant - bl.a. det om Nyborg og de tab af sømænd fra den by (jeg har familie i Nyborg og bor jo på Midtfyn). Den maritime krigshistorie i 1. og 2. Verdenskrig, er et blandt mange emner, som jeg har skrevet en masse om på mine hjemmesider.
Jeg har sat din sides link ind på min side (Skotland WW2 - 2.1.). Hvis du får lyst at se på mine sider - er du meget velkommen - her er en masse om "Slaget om Atlanten", skibe, ubåde osv. + en masse links. Jeg har oprettet 53 sider med et væld af historier fra rejesbeskrivelser og militære oplysninger og forskning i specielle hændelser, selvoplevne og fundne emner, som interesserede mig for en dybere forskning bag historierne.
Men dyj evt. ned i mine siders "verden" - der er også sider med min egen kunst, foto, natur og meget andet.

Venlig hilsen
Tommy Dalnæs.


E-mail:
Hjemmeside: www.dalnaes.dk
Skrevet af Henning Nielsen, d. 20-01-2011
Hej Henning Due Jeg er lidt intersseret i din indlæg min onkel Wilhelm Rasmussen var skipper på Esso København og jeg har selv været med et par rejser da jeg var meget lille er der nogen der kender noget til ham ? så ville jeg gerne høre noget mere om ham hilsen Henning


E-mail:
Skrevet af Henning Due, d. 02-01-2011
Hej Jørgen!Jeg fandt din fine hjemmeside den er bare så hjertevarm!Min Far Stanley Due Pedersen startede med Esso Nyborg som kok og senere Hovmester på turene lige efter krigen til Aruba, Kaptajn Madsen var skipper han omtalte også en anden kaptajn "Kejser Wilhelm" var det din far?Far var også med Esso København men den "Knækkede så underligt når den var ude i lidt hård sø" det brød han sig ikke om,derefter tog han i Hermod og Odin for derefter at blive køkkenchef på Sct.Annæ Plads 13,resten af sit arbejdsliv,han startede med at mønstre ud i Gautatyr i 1927, ja han havde altid en god historie at fortælle, men han ville ikke at hans yngste søn skulle være søfarende, så jeg blev mønstret i Esso Rønne i 1966 marts måned og dampede af til Grønland i kystfart,og nær totalforlist syd for Kappen, så var jeg efter 1 år til søs kureret,tak for nu hav det godt, og Godt Nytår. Venlig hilsen
Henning Due


E-mail:
Skrevet af Nils Jacob Madsen, d. 02-11-2010
Hej Jørgen.
Jeg må søreme sige at det er noget af en hjemmeside ud har lavet.
Jeg sejlede fra 67 til 78. Var på google for at finde billeder af mine gamle skibe og faldt over din side.
Vores spor har krydset hinanden et par gange, hvis man kan sige det sådan. Jeg sejlede med Ulla Tolstrup i 73 og o B-bådene i 76 til 78 på Nordsøen, hvorefter jeg gik i land forgodt


E-mail:
Skrevet af Ole Abrahamsen, d. 04-07-2010
Hej Jørgen
Som snesejler "ØK mand " må jeg bøjer mig i støvet for din hjemmeside bravo den er bar god.
Jeg har selv haft en bassethund " Viggo " han blev 13,5 år en meget klog hund

Ole
E-mail:
Skrevet af Finn Kyhn, d. 07-05-2010
Hej Jørgen

Meget fin hjemmeside du har lavet.
Jeg blev lidt nysgerrig angående dine slægtsrelationer til Vikkelsø, som min kone også stammer fra.
Ved du godt at din morfar var gift to gange? At hans far var bestyrer af tagstensfabrikken i Glamsdalen og den ældste af 10 søskende?
Måske vi kan supplere hinanden lidt, hvis du er interesseret.

venlig hilsen
Finn


E-mail:
Skrevet af Ulrik Frejvald, d. 23-02-2010
Hej Jørgen.

Må fandme gratulere dig. Det var virkelig en rejse tilbage i tiden her på din hjemmeside. godt gået og som du nok husker havde jeg en "morfar" i helt gamle dage på Øhavevej 10 som også hed Vikkelsø. Kan ikke huske din relation til den familie. Mener de havde en datter der hed Gyda eller sådan noget.

Mange hilsener

Ulrik Frejvald


E-mail:
Skrevet af hans neuhaus, d. 21-02-2010
Hej Jørgen, rart at se dig, altså her på hjemmesiden, det er længe siden jeg har set dig, håber du har det godt, men vi mødes jo nok, lige pludselig.


E-mail:
Hjemmeside: familien-neuhaus
Skrevet af Allan Hyldahl, d. 26-12-2009
Hej Jørgen,jeg har nu været hele din hjemmeside igennem,det er virkelig flot lavet og på visse punkter også tankevækkende.Et stort kados herfra.


E-mail:
Skrevet af Johanne Geertsen, d. 29-11-2009
Hej Jørgen!
Tak for din hilsen i vores gæstebog. Ja, terkol var et godt rederi men led døden som så mange andre rederier. De hade en god personalepolitik som kom os til gode, men ikke så godt for rederiet.
Venlig Hilsen
Johanne Geertsen


Hjemmeside: www.terkol.dk
Skrevet af ulla, d. 26-11-2009
hej Jørgen der er en meget fin side du har lavet ; )


E-mail:
Skrevet af Jacob Franch, d. 06-11-2009
Hej Jørgen vi sidder lige her med Lisbeth og Kasper og kigger på din hjemmeside, Lisbeth mener der er for mange duller med , hvad siger Yvonne.


E-mail:
Skrevet af niels, d. 30-10-2009
godt lavet.


E-mail:
Skrevet af Mia , d. 29-10-2009
Hej Far. Sikke en fin side du har fået lavet.
Sjovt og læse noget om "gamle" dage. ;-)
Knus Mia


E-mail:

Nyeste kommentarer

01.08 | 16:10

den er vældig fin og der er sgu mange , for pokker da

...
29.07 | 06:06

Min mor sejlede som styrmand på Juelsminde - Kalundborg linien 😄

...
28.07 | 23:23

Jeg var med Jakob Mærsk i 1970, sammen med Kong Hans. Vi var ret gode venner indtil jeg var beruset under afgang fra Livorno...

...
28.07 | 23:19

Jeg sejlede paa Kate og Karen i begyndelsen af 90erne, der var altid masser af arbejde for en maskinist paa disse gamle damer :)

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE